De eerste dag
Door: Raymond
Blijf op de hoogte en volg Raymond en Wil
15 Juni 2011 | Nederland, Amsterdam
Vanmorgen vroeg en gisteren hebben een fors aantal vrienden en vriendinnen persoonlijk afscheid van mij genomen. Ze kwamen allemaal stuk voor stuk langs om me moed in te spreken. Omdat ze allemaal niet tegelijk kwamen was er een goed gesprek mogelijk en wij hebben dat natuurlijk zeer gewaardeerd. Nu vandaag dus oppakken geblazen.
Wil kwam om 9.00 uur speciaal terug van haar werk en ook Francis was er. Samen nog een bak koffie gedaan en om 9.15 was het dan zover. Na een innig afscheid en nog wat foto's de stoute fietsschoenen aangetrokken en op pad gegaan.
De tocht verliep voorspoedig. Via Hasselt, Staphorst, IJhorst, Koekange, Ruinen, Pesse en Wijster ben ik na exact 70 kilometers beland in Nieuw Balinge. Op een natuurcamping. Een mooi plekje en ik kan er ook eten, dus dat wordt smullen van die asperges, die op het menu staan.
Het leven is goed hier in het Drentse land.
Felicitaties:
Elsemarijn van harte gefeliciteerd met je diploma. Van Tante Wil vernam ik dat je allemaal goede cijfers had. Kortom in huize Ippel is het feest vandaag. Ik zal er tijdens het diner ook eentje op jouw verdere studieresultaten drinken.
Nog even wat weetjes:
. Afstand: exact 70 km.
. Hoogtemeters: 90m. stijging.
. Gemiddelde: 17,9 km. per uur
Groeten
Raymond
15 Juni 2011 - 18:25
Suus:
En hoe smaakten de asperges?? De kop is eraf dus voor vandaag! Succes dit weekend, ga dinsdag je stukjes weer lezen als ik ook weer in NL ben. xxx -
15 Juni 2011 - 19:19
Francis:
Ha Raymond,
Nou, de kop is eraf!Het was fijn om je uit te zwaaien, Toch altijd weer een emotioneel moment, maar ik hoop nogmaals dat je een mooie tocht tegemoet gaat! Heel dapper in je eentje, maar genoeg tijd om je te bezinnen tot Sint Petersburg.
Slaap lekker in je tentje, hier dreigen de donkere wolken, groet Francis -
15 Juni 2011 - 19:57
Tineke:
hallo Raymond,
morgen nog even doortrappen en ja... bij ons staat ook een heerlijk maal klaar, hoop ik voor jou.
macaronie, heerlijk gevuld en een kaaslaagje erop.
slaap lekker in je tentje en tot morgen
tineke
15 Juni 2011 - 20:58
Elsemarijn:
Haha bedankt! jaa ga dr maar een lekker wijntje op drinken! gezellige boel hier!
succes met het fietsen nog verder en veel plezier!! xx -
15 Juni 2011 - 21:08
Agnes:
Hoi Raymond! De eerste dag! Wij wensen je nogmaal een heel goede reis. Bedankt voor je felicitatie voor Elsemarijn. Wij zijn super trots op haar!
Morgen een goede dag!
16 Juni 2011 - 07:41
Joost Nagelmaeker:
Hey Pap!
Fijn dat de 1e dag goed verlopen is. Hier is het vandaag onwijs slecht weer. Ik hoop dat je dit gespaard blijft vandaag!
Groeten Joost! -
16 Juni 2011 - 08:28
Karste:
Raymond, je gelooft het niet maar het regent hier pijpestelen, goed voor alles en iedereen, hoewel het niet te lang moet duren . Hopelijk heb jij hier niet veel last van. Nou de eerste dag zit er dus al weer op, bedankt voor je verslag en we zullen je verder volgen. Veel plezier en sterkte verder, goede reis,
Karste en Geertje -
16 Juni 2011 - 17:31
Marga:
Hallo Raymond,
Wat ben je weer sportief bezig! Fijn dat je zo'n goed begin hebt gemaakt.
Een goed begin is immers het halve werk. Pas goed op jezelf! We vinden het een hele onderneming dat je deze fietstocht in je eentje maakt. Weet dat we in gedachten bij je zijn. Veel sterkte met al die kilometers! Probeer om volop te genieten van de omgeving. Groeten van Simon en Marga