Ga zo met de veerboot - Reisverslag uit Kiel, Duitsland van Raymond en Wil Nagelmaeker - WaarBenJij.nu Ga zo met de veerboot - Reisverslag uit Kiel, Duitsland van Raymond en Wil Nagelmaeker - WaarBenJij.nu

Ga zo met de veerboot

Door: Raymond

Blijf op de hoogte en volg Raymond en Wil

21 Juni 2011 | Duitsland, Kiel

In afwachting van mijn vertrek met de veerboot heb ik even tijd om mijn blog bij te werken. Alle foto's zijn nu geplaatst en op hun juiste plek gezet.

Ik heb nog even door de stad gewandeld want de veerboot vertrekt vanuit Neumünster. Dat ligt vlak buiten Kiel.
Ik weet niet of er op de boot ook internet is maar dan heb ik dit voor vandaag maar gedaan.

Ga zo mijn spullen ophalen bij het hotel en vertrek dan naar de veerboot.

Groeten en tot schrijfs.

Raymond

Het was leuk maar ook vermoeiend in Kiel te zijn na die inspannende fietsdagen kon ik er gisteren niet echt helemaal van genieten.

PS Bedankt voor jullie leuke reacties allemaal. Het sterkt me om weer verder te gaan.

• 21 Juni 2011 - 10:58

Karste:

goede overtocht gewenst en hopelijk wat beter weer!
    Groet Karste en Geertje

• 21 Juni 2011 - 12:14

Lia:

Veel succes met de overtocht !!!
    Hopelijk met goed weer en niet al te veel wind. Hier is het weer niet om over naar huis te schrijven. De langste dag en dan op naar de zomer voor zover dat mogelijk is. Ik hoop voor jou dat het als je aankomt goed weer is ,in ieder geval goed weer om te fietsen.
    Liefs Lia

• 21 Juni 2011 - 13:06

Cilia En Ab:

Hallo Raymond,

We hebben net je verslagen gelezen
    en er echt van genoten.
    Ook de foto's zijn leuk.
    Toch wat beter weer gewenst op je
    verdere tocht.
    Veel fietsplezier en de groeten
    Ab en Cilia

• 21 Juni 2011 - 19:16

Marga:

Hallo Raymond,
    Ik vind het leuk dat ik je nu eens goed aan het volgen ben. Als je later instapt, wordt het een heel ander gebeuren. Het voelt goed om in gedachten met je mee te trekken. De laatste weken van het schooljaar zijn heel intensief, maar ik hoop dat ik vaak tijd zal vinden om jouw verslagen te lezen en er op te reageren.
    Fijn dat er veel mensen zijn die jou een hart onder de riem steken. Vooral na barre tochten heb je bemoediging nodig.
    Probeer om je krachten goed te verdelen. Je bent er nog niet, maar een goed begin is het halve werk.
    Veel groeten vanuit Eibergen.
    Simon en Marga

• 22 Juni 2011 - 07:15

Marlies Leenhouts:

Hallo Raymond,
    Iedere dag wanneer ik thuis kom en de email aanklik sta je op mijn mail met een klein maar boeiend verslagje van je reis. Ik vind het inspirerend om te lezen hoe het je van meet af aan is gelukt om het jouw reis te laten zijn. Hoe je je reis invult en wat het met je doet. Ik herken hierin je enthousiasme en de man die je bent.
    Een bewust mens die zijn eigen grenzen aan het verleggen is en zijn eigen angsten overwind.
    Een goede vriend.
    Lieve groet, Marlies