Daar zijn we dan - Reisverslag uit Moskou, Rusland van Raymond en Wil Nagelmaeker - WaarBenJij.nu Daar zijn we dan - Reisverslag uit Moskou, Rusland van Raymond en Wil Nagelmaeker - WaarBenJij.nu

Daar zijn we dan

Door: Raymond

Blijf op de hoogte en volg Raymond en Wil

07 Juli 2011 | Rusland, Moskou

Even snel een fotootje van mij voor de beroemde kerk in St. Petersburg dan douchen en snel de rest van de family van het vliegveld halen.
Groeten
Raymond

• 07 Juli 2011 - 11:25

Karste En Geertje:

Hoi Raymond
    Zo te zien sta je verlangend op de uitkijk naar......
    Veel plezier en gezelligheid met elkaar!!!
    Liefs K en G

• 07 Juli 2011 - 15:55

Lia:

Hoy Ray,
    Wat sta je mooi op die foto zo vol trots en zeer zeker terecht !!!!
    Geniet de volgende dagen met je gezin. Liefs Lia

• 07 Juli 2011 - 18:24

Agnes :

Hey allemaal, Raymond, Wil, Leonie, Joost, Susan en Job,
    Leuk om deze namen ook te kunnen typen. Welkom voor jullie!!! geniet samen. Mooie foto Ray!
    Groetjes van ons uit dronten, Agnes

• 07 Juli 2011 - 18:57

Henny Jetten:

He Raymond, geweldig dat je je gestelde doelen toch maar weer weet te halen. Uit jouw mailtjes proef ik dat je het ondanks de lichamelijke inspanningen goed naar je zin hebt,met name als je weer eens ergens heel gastvrij wordt ontvangen. Dit lijkt mij ook een hele leuke ervaring. Ik schat echter in dat je dit wel een beetje ingecalculeerd hebt. Mijn excuses dat ik nog niet eerder gereageerd heb, maar dat heeft met verhuizingen van twee van mijn kinderen te maken. Bovendien is Henk Postma met zijn mensen momenteel bij mij de badkamer aan het vernieuwen, dus het was een beetje hectisch. Ik wens je nog een hele fijne vakantie toe met je familie en blijf met veel plezier je reisverslag volgen. Veel succes.

Groetjes Henny Jetten

PS: Mooi foto in St Petersburg.

• 07 Juli 2011 - 19:20

Jan Gr.:

proficiat met deze mijlpaal. Heel veel plezier met z'n allen en heel groeten,
    nel en jan

• 07 Juli 2011 - 22:28

Maria Maas:

Gave foto Raymond,
    Geef Wil maar een grote knuffel Het is een geweldige vrouw.
    Liefs Maria

• 08 Juli 2011 - 07:48

Marga:

Hallo Raymond,
    Het is zeker heerlijk om je gezinnetje weer bij je te hebben.
    Wat fijn dat je zo door je achterban wordt gesteund. Besef wel dat zo'n reis niet mogelijk is als de thuissituatie niet zo stabiel is. Je hebt het toch maar getroffen!
    Nu samen op pad. Zo kun je je verhaal goed kwijt.
    Groeten van Simon en Marga