Na de domper nu de lol
Door: Raymond
Blijf op de hoogte en volg Raymond en Wil
09 Juli 2011 | Rusland, Moskou
Gisteravond heerlijk met elkaar gegeten in een Azerbeidiaans restaurant en nadien bij Joost en Leonie op de kamer nog even een afzakker.
Vandaag de Hermitage (de kaartjes hebben we al) en wellicht vanavond een concert of zo iets kortom volop genieten dus.
Groeten
Raymond
09 Juli 2011 - 06:51
Reinhardt:
Een prachtige afsluiting van je fietstocht!
Doe iedereen onze hartelijke groeten en tot ziens.
Tineke en Reinhardt -
09 Juli 2011 - 07:31
Truus:
Je hebt de schade al weer goed ingehaald! Nog veel plezier allemaal!
groetjes, Truus. -
09 Juli 2011 - 08:06
Francis:
Ha fijn om te lezen dat jullie je goed vermaken! veel plezier bij de Hermitage. Francis -
09 Juli 2011 - 08:49
Tineke:
fantastisch dat alles toch op z'n pootjes terecht is gekomen.
geniet met z'n allen, vooral Hermitage lijkt ons prachtig.
gaan jullie nog parachutspringen?
kortom jullie hebben tijd tekort straks.
veel plezier.
groetjes
jan en tineke
09 Juli 2011 - 10:02
Lia:
Fijn dat alles toch weer op zijn pootjes terecht is gekomen. Geniet ervan maar dat schreef je al dus dat komt wel voor elkaar. Ik geniet nog steeds van jouw verhalen. Het lijkt net of ik er ook even om het hoekje kijk. Liefs aan jullie allemaal !
Lia -
09 Juli 2011 - 16:13
Marga:
Wat heerlijk om samen dingen te ondernemen. Je zult wel dubbel genieten nu papa z'n gezinnetje lekker bij elkaar heeft.
Probeer om veel moois te zien.
Groeten van Simon en Marga -
09 Juli 2011 - 17:05
Geertje Wijnja:
ik heb net het sprookje geschreven, wat nog aangeleverd moest worden bij Anne, en de vraag, wat de rode draad van onze franse reis was voor mij........... Ik denk, dat jij jouw sprookje wel waargemaakt hebt nu, en de rode draad is dat wat je wilt ook kunt , en dat het helemaal echt is! nog hele fijne dagen, geniet, en tot ziens in westenholte -
09 Juli 2011 - 17:48
Karste En Geertje:
Fijn te lezen dat jullie allemaal weer bij elkaar zijn. Geniet van deze mooie stad en van elkaar natuurlijk. Wij zijn dit weekend bij Helga in Leeuwarden en het heeft hier de hele morgen geregend, hopelijk treffen jullie beter weer!
Groeten en een goed weekend verder samen, Karste en Geerte -
09 Juli 2011 - 17:51
Jan Gr.:
heel veel plezier, heel veel groeten voor alle zes, ook van nel, jan