Weer verder! - Reisverslag uit Moskou, Rusland van Raymond en Wil Nagelmaeker - WaarBenJij.nu Weer verder! - Reisverslag uit Moskou, Rusland van Raymond en Wil Nagelmaeker - WaarBenJij.nu

Weer verder!

Door: Raymond

Blijf op de hoogte en volg Raymond en Wil

11 Juli 2011 | Rusland, Moskou

Vandaag komt er een eind aan het ontzettend leuke familie-uitje in Sint Petersburg. Wil, Susan, Joost en Leonie zullen weer terug gaan naar Nederland en ik trek nog een stukje verder op de fiets. Het was genieten de afgelopen dagen en ik wil dan ook Wil en de kinderen hartelijk bedanken voor dit geschenk, dat mij goede moed en kracht geeft om ook de laatste 10 dagen te volbrengen.

Vanmorgen zal ik mijn fiets weer even een beurt geven, terwijl Wil en de kinderen na het ontbijt nog even de stad in zullen trekken.

Gisteren nog 1 kerk bezocht, de kerk van de Heilige Drie Eenheid en deze kerk is nog (weer ?) in dienst in zijn oorspronkelijke functie en inmiddels zowat grotendeels gerenoveerd. Het is mooi om te zien hoe de Russisch Orthodoxe Kerk omgaat met haar gelovigen. Het interieur is duidelijk minder dan in de andere kerken (nu musea) maar is mooi.
Daarna zijn de kinderen gaan shoppen en hebben Wil en ik nog een wandeling gemaakt nasar de Sint Isaac Kathedraal, de imposante kerk die helemaal in het centrum staat. We konden het allebei niet meer opbrengen om nog een keer naar binnen te gaan en hebben dus volstaan met het bewonderen van het exterieur.

Daarna wat chillen en in het hotel en een afscheidsdiner, in een restaurant wat verderop in de straat. Aan alle goede dingen komt helaas een eind.

Groeten
Raymond

• 11 Juli 2011 - 05:52

Agnes :

Goedemorgen Raymond, Mooi om te lezen en te zien dat jullie samen goede dagen hebben gehad! Voor vandaag wens ik je weer volle goede moed een verdere fietstocht! Wil, Susan, Joost en Leonie een goede terugreis. Ik kijk uit naar donderdag om de verhalen van Wil te horen! Groeten van ons allemaal. Agnes

• 11 Juli 2011 - 09:36

Francis:

Veel succes Raymond met je laatste fiets loodjes!Francis

• 11 Juli 2011 - 13:56

Simon:

Nou, man het is me het reisje wel. Heb je de KGB nog achter je aan gehad ? Ik heb je ook nog niet gehoord over Russische eieren. Verhogen die de snelheid niet van de benen ? Enfin, volgens mij verveel je je niet. Ik hoop dat je na al 'het vele' ook nog iets eenvoudig kleins meemaakt. Of vertel je daar niet over ? Nou, broer, de laatste etappe van deze reis is begonnen. Mede namens mijn eega een goede reis en behouden thuiskomst gewenst. Hier in Eibergen ploeteren wij dan nog even voort. Ik in de garage en Marga met het verhuizen naar de nieuwe school.
    Tjuus

• 11 Juli 2011 - 16:20

Karste:

Raymond,
    fijn dat jullie zo genoten hebben, hier kunje nog wel tien dagen op teren!
    Hopelijk heb je de fiets weer in orde en kun je morgen weer fris op stap.
    Groeten Karste en Geertje