Limburg op z'n moist
Door: Raymond
Blijf op de hoogte en volg Raymond en Wil
10 Augustus 2013 | Nederland, Simpelveld
Ik kon het de hele dag al merken vals plat maar na Sittard werd het menens. Heuveltje op en heuveltje af. Ik had geluk, de wind draaide en ik kon ondanks alles een stevig tempo vasthouden. Al met al toch een dikke 120 km. gefietst en vooral de laatste waren heftig. De foto's zullen voor zich spreken. Het weer kon dus niet beter vandaag maar vanavond waait een koude wind en de zon is helaas weg. Dus ik zit in mijn tent in plaats van ervoor. Dat is weer eens wat anders.
Er is helaas geen winkel in dit dorp. Ik was dus gedwongen naar het enige restaurant te gaan. Heb daar heerlijk gegeten en lekker zitten kletsen met een vrouw van 73 jaar.
Afijn weer terug naar de camping en daar nog even wat rommelen. Daarna weer lekker slapen en morgen vroeg weer op.
Groeten
Raymond
10 Augustus 2013 - 20:20
Lia:
Poe,poe wat een afstand heb jij gefietst!! Slaap lekker en op naar morgen om te zien wat voor fiets resultaat je dan weer bereikt. Sterkte met alles...
Lia -
10 Augustus 2013 - 21:01
William:
Raymond,
Ik vind het fantastisch wat je doet. je bent een held.
Groetjes en veel succes / plezier.
William -
10 Augustus 2013 - 21:28
Agnes:
Hoi Raymond,
Tjonge 122 km heuvel op heuvel op. Mooi en dat al voor een derde dag ! Hoe slaapt je nieuwe matje? Wel goed denken wij, anders had je hier vast wel overgeschreven.
Weer een goede nacht! En voor morgen weer succes! Groet van ons allemaal uit dronten. Sjaan en Agnes en kids -
11 Augustus 2013 - 11:52
Simon:
Ha Raymond,
Je zult nu wel in die Heimat zijn. Maak het niet te gek met de afstanden. We weten dat je een grensoverschrijder bent. Zing ondertussen maar I want to ride my bicycle. Tjuuuus!