Al weer een heel eind Duitsland in. - Reisverslag uit Gunzenhausen, Duitsland van Raymond en Wil Nagelmaeker - WaarBenJij.nu Al weer een heel eind Duitsland in. - Reisverslag uit Gunzenhausen, Duitsland van Raymond en Wil Nagelmaeker - WaarBenJij.nu

Al weer een heel eind Duitsland in.

Door: Raymond

Blijf op de hoogte en volg Raymond en Wil

20 Augustus 2013 | Duitsland, Gunzenhausen

Dat schreef mijn zoon vandaag aan me in een whatt's appje, alweer zo'n nieuw Nederlands woord nadat hij gekeken had op 'Google Maps' waar ik precies in Duitsland zat.

Nu vandaag weer een stukje zo'n 86 km verder. Gelukkig droog weer vandaag maar wel fris, vanmorgen moest mijn jasje aan dat pas tegen een uur of twaalf uit kon. Verder bij elke pauze weer snel aangetrokken want de weinige wind was aan de frisse kant en met al dat zweet wordt je dan snel verkouden.

Na eerst vanmorgen een aantal heuvels bedwongen te hebben kwam ik op een hoogvlakte aan. Daar heb ik gewoon de rest van de dag op gefietst. Een glooiend boerenlandschap en omdat je op een lekkere hoogte zit heb je toch mooie vergezichten.

In de buurt van mijn overnachtingsplaats gekomen kwamen daar een aantal mooie meren bij en bij de 2e heb ik nu een camping gevonden, overvol maar voor een fietser is er altijd wel een plekje.

Het zonnetje komt er voorzichtig een beetje door terwijl ik dit stukje zit te schrijven, ik hoop het want dan kunnen we daar nog ff een paar uurtjes van genieten.

Groeten
Raymond

• 20 Augustus 2013 - 17:57

Agnes:

Hoi Raymond, Zo het klimwerk is begonnen en ook ben je weer op schema. Gisteren 105 km en vandaag 86 km! Mooi dat je zo geniet van de natuur. Menig zou met jou wel een dagje willen ruilen, althans ik wel.
    Je zorgt goed voor jezelf, jas aan jas uit, dat is ook van belang voor je verdere tocht. Dat is het mooie zoals je schrijft "op een overvolle camping is er altijd wel een plekje vrij voor één fietser". Een fijne avond en nog genieten van een paar uurtjes avondzon. Heel veel groeten van ons allemaal uit dronten!

• 20 Augustus 2013 - 19:19

Norbert+ Martina:

Hi! Haben uns gerade mal deine seite angesehen. Wir hoffen, dass du heute gut vorangekommen bist und keine kopfschmerzen hattest. war ein schöner abend. wirwerden deine tour weiter verfolgen. viel spass norbert + martuna

• 20 Augustus 2013 - 21:35

Jacques:

Je zult nu we gaan rusten. Zo je vrije tijd aan et water zit erop.
    Een mooie dag gehad en schematisch in je plan en digitaal zal je zeker ook weer goedzitten op de hooglanden.
    Zeg succes morgen, slaap ze en natuurlijk een goede trap morgen.
    Jacques