Wenen, dag 2
Door: Raymond
Blijf op de hoogte en volg Raymond en Wil
30 Augustus 2013 | Oostenrijk, Lainz
Wat gegeten en gedronken en vervolgens terug naar ons stekkie. We zijn uitgestapt bij het station Schönbrunn, jullie weten van het beroemde slot. Daar wonen we namelijk op loopafstand van. Wij hebben daar nog een prachtige wandeling gemaakt door de tuinen. Ongelooflijk wat is dat mooi en groots.
We hebben onze ogen uitgekeken.
Nu ff pauzeren en straks nog even in dit stadsdeel uit eten met elkaar.
Wat is het leven toch mooi en genieten we met en van elkaar. Morgen horen jullie vast meer.
Groet van ons allemaal
Raymond
30 Augustus 2013 - 20:32
Maria:
Lieve Allemaal,
Wat ben jij toch een lieverd om voor iedereen een ontbijt te verzorgen.
Onze Vincent treft het toch maar met z'on vriend.
Nu nog genieten van elkaar en Wenen.
Daarna gezellig met Vincent verder Good old times.
Knuf voor Wil,Anne,Vincent en voor Jouw.
Maria maas -
30 Augustus 2013 - 22:01
Simon:
Wel, toch een mooie stad, WENEN. ik ben er nog nooit geweest. Maar het klinkt goed. Zo'n break is niet verkeerd. Gisteren beleefden we een waardige uitvaart. Vandaag was het weer 'business as usual' voor mij. En ook jij zult weer op je ijzeren ros moeten stappen. Kom op, het is niet alle dagen Kerst. Of toch wel? Je schrijft leuk, broer! Fiets ze! -
30 Augustus 2013 - 23:36
Hennie:
Inderdaad, mooie stad! Geniet van die stad en van je gezelschap. ;-) Veel plezier! -
31 Augustus 2013 - 00:40
Jacques:
Ja mensjes, haast kun je zeggen als een vorst wonen is toch wel heel mooie kanten heeft.
Dus wees kasteel heren en -vrouw en geniet van al het moois. En ja zorgzaam ben je niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen. Wij dragen dat zegel ook uit. Dus als een ander geniet dan geniet jij zelf haast nog meer. Dus we benne benieuwd hoe morgen de woordenstroom tot een mooi verhaal zullen worden gevormd. Doei, Jacques -
01 September 2013 - 12:29
Willy:
Raymond & Wil; Pas op!, dat er geen ooievaar op het liefdesnest landt.
groetjes Willy.