Wenen, dag 5
Door: Raymond
Blijf op de hoogte en volg Raymond en Wil
02 September 2013 | Oostenrijk, Lainz
Eerst vanmorgen lekker ontbeten en vervolgens fietsen opgepikt en met de fiets naar het centrum van Wenen. Natuurlijk met de nodige tussenstops want je kunt op een fiets nu eenmaal veel meer dan met de normaal tot je beschikking staande middelen van openbaar vervoer.
Vervolgens heb ik Anne en Wil en natuurlijk Vincent de Donau laten zien. Een machtige heel brede rivier waar ze in Wenen een aantal eilanden hebben gemaakt. Op een van die eilanden hebben we vervolgens rond gefietst en via een spoorbrug met een fietspad ernaast terug naar het Centrum gefietst.
Daar de fietsen achter gelaten en met de metro terug naar het appartement. Waarna we gezellig met elkaar de dag hebben afgesloten.
Vandaag was alweer de laatste officiële dag. Morgen staat in het teken van afscheid nemen en voorbereiden voor deel 2 van de fietstocht richting Belgrado. Ongetwijfeld zullen we weer tegen onverwachte zaken aanlopen maar dat zien we morgen dan wel weer.
Vooralsnog welterusten en tot blogs.
Raymond en vrinden
02 September 2013 - 23:22
Simon:
Ha Brüderchen, mooi dat je weer tot de kern van de zaak terugkeert. Het ging toch om het fietsen en de offspring ervan. Ten slotte willen we bloed, zweet en teanen zien en geen Wein, Weib und Gesang, of niet soms?
Ik geniet van je stadse fratsen,laat dat duidelijk zijn. Maar daarna... Aus mit dem Spielerei! Dat zei ik bij badminton ook vask, om vervolgens nog erger het schip in te gazn als ervoor. Km durf het bijna niet te zeggen: Fiets ze! -
03 September 2013 - 10:23
Jacques:
Hoi Raymond; Simon is er helemaal vanaf. Zo blij dat jullie het witte fietsen plan hebben opgepakt.
Maar ja, Simon al ze zich aan het stalen monster hebben verkocht, is de pijn aan het achterwerk het meest acceptabele. En je ziet ze fietsen er heerlijk mee in Wenen. Zelfs de eerste gedachten spinsels voor het vervolg ontstaan weer. Dus alle plezier ten afscheid, een laatste dag en het draaien van het fietsrad zal het dagelijks voer worden. Effe alles vooraf controleren (genoeg binnenbanden en pomp).
En na het afscheid de eerste vervolg km waar je in gezelschap mag genieten en beleven wat jullie allemaal zullen ondergaan. Wij gaan weer mee op de tekst bagagedrager. Bedankt voor alle info ook tijdens de magnifieke rustdagen. Succes en fijne terugreis voor hen die ook dat weer moeten doen.
Groetjes, Jacques -
03 September 2013 - 16:16
Judith Groot:
Ha Raymond en Wil,
Fijn dat jullie het zo goed hebben gehad samen!! Klinkt allemaal alsof jullie erg hebben genoten!
Ik wens jullie een goed afscheid en Raymond een goede voorbereiding voor je fietstocht richting Belgrado! Zet hem op!
Liefs, Judith -
03 September 2013 - 16:47
Sake En Anneke:
Hoi Raymond en Wil,
Wat geweldig om de verhalen te lezen .We krijgen er zin in , niet om te fietsen ( dat laten we aan Raymond over ) , maar om de stad Wenen te bezoeken .
Nog een hele fijne dag met elkaar , het zal vast even wennen voor je zijn , om weer alleen verder te gaan , we wensen je heel veel succes met je fietstocht , richting Belgrado!!!
03 September 2013 - 21:07
Agnes:
Hoi Raymond, Wil, Vincent en Anne,
Fijn dat jullie bezoek geslaagd is! Mooie verhalen!
Morgen een heel goede dag! Afscheid nemen! Anne en Wil weer veilig naar huis vliegen en Raymond en Vincent de fietstocht voortzetten.... op naar Belgrado!
Heel veel groeten van ons!
Sjaan Agnes Elsemarijn Marlot en Floris