Weer op pad
Door: Raymond
Blijf op de hoogte en volg Raymond en Wil
04 September 2013 | Slowaakse Republiek, Bratislava
Na een snel sms contact met Wil over het verloop van reis en de nacht nadien,tentje opgepakt, Vincent zijn buitenband vervangen, opgepompt en ontbeten. Om goed 9 uur konden we op pad.
De tocht verliep gladjes. Het was heerlijk weer en de zon kwam steeds sterker door. Een kaarsrecht pad over een dijk. Na zo'n kilometer of 30 gaat dat vervelen en wil je weer graag bochtjes en langs de rivier rijden. Helaas zat dat er niet in vandaag. Vlak voor de stad Hainburg zijn we de Donau weer overgestoken, wat een machtig brede rivier is het toch.
In Hainburg onze lunch gekocht en op het marktplein soldaat gemaakt. Vervolgens het laatste stukje naar Bratislava. Na een kilometer of 6 bereikten we de grens. Maar daar is tegenwoordig voorfietsers helemaal niets aan. Er is gewoonweg niets meer te beleven. Geen controle, geen borden,geen spanning. Dus een mooie foto met Bratislava op de achtergrond zat er niet in.
Jullie moeten het dus doen met de foto's vanaf de bruggen. Maar ook deze zijn vast en zeker mooi. Helaas was er geen camping in B. Wij zitten nu in een backpackers Hostel in de stad.
Morgen weer verder richting Györ.
Wij gaan nog even genieten van het goede Slowaakse leven.
Groet van Vincent en Raymond
04 September 2013 - 18:54
Agnes:
Hoi Raymond en Vincent. Mooi, weer een goede start gemaakt! Fijn om te lezen. Fijne avond en morgen weer succes! Groet van ons .Agnes -
04 September 2013 - 21:35
Marianne:
Dag Raymond (en Vincent)
Goed te lezen dat jullie weer samen op pad zijn.
Morgen een foto van Raymond door Vincent? Kunnen we Raymond na al die weken ook weer eens op de fiets (ipv in de ambulance) zien. Mooie vervolgetappes samen gewenst van Jan en Marianne. -
05 September 2013 - 11:22
Reinhardt:
Goed, de luie vakantie pret voorbij, de vrouwen naar huis, de banden opgepompt, de boog kan immers niet te lang ontspannen staan, er is ook nog zoiets als fietsen!
Een relaxed begin om er weer even in te komen dat heb je zeker speciaal voor je reisgenoot uitgestippeld?
Nu, ik blijf de tocht volgen en hoop mee te kunnen genieten en huiveren van ruige stoere prestaties zonder decadente feestjes onderweg.
Reinhardt -
05 September 2013 - 14:50
Theo:
Hallo beste Raymond , met genoegdoening lees ik jou verhalen , wat een geweldige prestatie tot nu toe en wat een belevenissen.
Al met al petje af .
Heel veel reisplezier en mooie dagen nog toegewenst.
Met vriendelijke groet Theo (Vriend van Willem Brader / Achmea- Stadshagen.