Belgrado, op de fiets
Blijf op de hoogte en volg Raymond en Wil
17 September 2013 | Kroatië, Stari Grad
Dus ik kan wel een wiel krijgen met meer spaken maar dan moet ik een andere cassette aanschaffen, waardoor ik in aantal versnellingen terug moet en dat laatste wil ik niet. Daar ga ik tijdens het klimmen spijt van krijgen en de komende dagen zal ik dat zeker met regelmaat gaan doen. Inmiddels hebben we de toezegging dat het nieuwe wiel morgen klaar is, dus dat gaat goedkomen.
Naast het fietswiel zijn we ook op zoek geweest naar een poste restante pakje, dat Wil opgestuurd heeft. Ik was nl. wat dingen vergeten. Nu dat pakje is nog niet aangekomen op het postkantoor. Morgen nog maar een keer proberen. De laatste nacht staan we niet op de camping maar voor morgenavond heeft Vincent inmiddels een hotelletje geboekt in de buurt van de fietsenwinkel. Dus nog een nacht kamperen of het kramperen wordt is nog een beetje onzeker. In de loop van de dag is het weer nl. volledig omgeslagen. Om ca. 14.30 pakten zich erg donkere wolken samen boven Belgrado. Wij waren inmiddels bij het eerste postkantoor aangekomen. De bui barste flink los, een knetterend onweer en harde regen maakten grote plassen op de wegen. Overal ontstonden kleine meertjes omdat het water gewoon niet snel kon weglopen. Natuurlijk moesten wij naar een ander postkantoor midden in het centrum van de stad. Nu de bui maar even afgewacht en vervolgens het tweede postkantoor opgezocht. Helaas was het pakketje daar nog niet gearriveerd.
Dus ik ben bang dat het er morgen ook nog niet is. Maar dat horen en zien jullie morgen vast wel.
In de regen en storm terug gefietst naar de camping, onderweg hield het gelukkig op met regenen en we kwamen uiteindelijk redelijk droog op de camping aan. Inmiddels zijn we we beiden omgekleed en gaan we nog een keer van Belgrado bij avond genieten. Dat gaat vast wel weer leuk worden.
Groeten van Vincent en Raymond
17 September 2013 - 21:05
Jan En Marianne:
Maak er een fijne laatste avond van samen op deze fietsvakantie. Gezien jullie altijd opzienbarende plannen komen er vast nog wel meer van dergelijke vakanties, maar deze is in ieder geval uniek. Geniet ervan!
17 September 2013 - 22:35
Agnes:
Hoi Raymond en Vincent. Succes jullie laatste dag samen. Vincent, goede reis! Raymond, hoop dat morgen het pakje is aangekomen! Goede nacht! Groeten van ons! Agnes en family -
18 September 2013 - 01:31
Jacques:
Kijk de heren moeten alles ontberen en dus komt het oude spaakverhaal weer boven drijven. Nu heb ik niet juist de reparatie of vervanging of nieuw wiel begrepen. Dus daar volgt morgen mogelijk een betere uitleg. En wat een plezier zo samen, alles wordt echt beleefd en vooral de samenwerking komt duidelijk iedere keer boven drijven. Dus geniet de laatste dagen van deze fortuinlijk samenwerking waarbij de zon zeker positieve parten speelt. Geniet en probeer ook e.e.a. op de gevoelige plaat vast te leggen.
Groet, Jacques
18 September 2013 - 10:04
Francis:
Dag mannen,
Succes jullie laatste dag samen! Vincent een goede reis terug en Raymond, het zal weer even wennen zijn alleen.
Geniet er van vandaag,
De zon schijnt hier alweer, het is wel frisser en de herfst doet bijna zijn intrede,
Veel groeten van Francis -
18 September 2013 - 11:28
William:
Hoi Raymond en Vincent !
wat een ontberingen en beproevingen en wat een avontuur. Goed te zien dat je al in Belgrado bent.
Ik en mijn collega's denken aan je hier. Volgens mij is er geen moment geweest dat je aan Achmea dacht, of wel ? :-)
Fijne voortzetting van de reis. Hoop dat je weinig tegenspoed tegenkomt, maar ja.. het lijkt er wel een beetje bij te horen en dat maakt ook het avontuur natuurlijk een beetje.
Groetjes
William